Mijn focus, jouw doelgroep

Met gemak verplaats ik mij in de belangen, wensen en behoeften van iedere doelgroep. Mijn sterke inlevingsvermogen is hierbij mijn troef.

Ben jij een professional op zoek naar een proactieve tekstschrijver die weet hoe je jouw product doeltreffend aan de man brengt? Of jouw boodschap overtuigend overbrengt? Ben je bijvoorbeeld een eigenaar van een vakantieadres en wil je jouw marketingtekst optimaliseren; uitgever van een reismagazine en zoek je een ervaren tekstschrijver om een regio of gebied aan te prijzen; op zoek naar wervende teksten voor jouw doelgroep?

Dan help ik je graag!

Wervende tekst

Een goede, wervende tekst prikkelt, stimuleert en pakt je in. Zo’n tekst zorgt dat de lezer bij je blijft en méér wil. Dat hij gaat nadenken én over gaat tot actie. Een tekst die leest als een trein. Ja, echt waar. Zo’n tekst bestaat.

En ik schrijf ‘m graag voor je.

 Blog, artikel
Mailing, nieuwsbrief
 Webtekst
Brochure

Eindredactie

Je tekst heeft een kritische blik nodig? Of je loopt vast met een tekst? Helder formuleren is best lastig. Ik redigeer en corrigeer zodat de tekst lekker leest. En ik werp een frisse blik op de indeling. Geloof het of niet: lekkere zinnen en mooi taalgebruik is helemaal “mijn ding”. Ieder z’n vak.

Kortom, ik help je om jouw verhaal op zijn best neer te zetten.

Redigeren en corrigeren
Spelling en grammatica check
Frisse blik op indeling en tekstopbouw
Tips waar je écht iets aan hebt

‘Check my web’

Ideaal voor ondernemers die een frisse én kritische blik op hun website nodig hebben. Doet jouw site wat het moet doen? ‘Check my web’ is de complete eindredactie van je website.

Wat je van mij kunt verwachten:

Teksten redigeer en verbeter ik in kort, bondig en doeltreffender taalgebruik⠀⠀
 Ik kijk naar spelling, doelgerichtheid, logica en indeling
 De homepage en het menu beoordeel ik kritisch, met focus op de doelgroep
 Je krijgt tips waar je écht iets aan hebt en waarmee je direct aan de slag kunt

Communicatie advies

Als tekst- en taalspecialist denk ik mee over je doelgroep: Wie is het? Hoe bereik je ze en hoe spreek je ze aan? Ik schrijf, adviseer en denk mee: van webtekst tot nieuwsbrief, van beursdeelname tot blog.
Kortom: de basis van jouw communicatieplan.

Of heb je hulp nodig met een contentkalender waarin deadlines, media, doelgroep en thema’s in 1 klap duidelijk zijn? Zo’n kalender geeft rust, overzicht en biedt structuur. 

Met veel enthousiasme en een bak aan ervaring, help ik je met bijvoorbeeld:
 Een communicatieplan
 De contentkalender
Doelgroep formulering
Hulp bij positionering

Netwerk coördinatie

Op zoek naar een ervaren project coördinator die zelfstandig, proactief en met veel energie aan de slag gaat? Ik begeleid communicatieprojecten van a t/m z met een frisse blik. Dankzij heldere afspraken, een transparante planning en een gestructureerde werkwijze zorg ik voor draagvlak bij en begeleiding van alle betrokken partijen.

Een duidelijk plan voor iedereen, ook als er verschillende belangen zijn, dat realiseer ik. Ik breng in kaart wat er al is, verbeter en stimuleer partijen te vernieuwen door verbindingen te leggen en bruggen te slaan. Benieuwd naar wat ik voor jullie organisatie, project of netwerk kan betekenen? Neem dan contact met mij op.