Ik schrijf

Door m’n sterke inlevingsvermogen krijg ik vaak terug dat ik me zo goed verplaats in de belangen, wensen en behoeften van een doelgroep. Regelmatig hoor ik “jij zegt precies het juiste zodat ik mij beter voel of inspiratie krijg”. Deze eigenschap is mijn troef: ik produceer wervende teksten waardoor de lezer blijft, gaat nadenken én over gaat tot actie.

Heldere communicatie, doelen halen en anderen helpen bij het vermarkten van een goed product of het overbrengen van een relevante boodschap: dat is wat ik doe. Dit samen met een flinke dosis doorzettingsvermogen en een proactieve houding maakt mij dé communicatie-expert.

Communicatie is alles

Goede communicatie is de basis voor het succes met iedere ondernemer, ieder project. Het belang van taal is bijna onbeschrijflijk. Communicatie is dé kans om te groeien want:

  • een treffende opmerking geeft je inspiratie, 
  • van een goed gesprek krijg je inzichten en kom je verder, 
  • een quote slaat de spijker op zijn kop, 
  • en een wervende tekst zet je doelgroep aan tot actie. 

Zoeken naar de juiste woorden is soms echt een dingetje. Ieder z’n vak. Van lekkere zinnen en doeltreffend taalgebruik smul ik! Jouw verhaal goed op papier krijgen, vind ik het leukste wat er is. 

Missie

Dat ik van heldere communicatie houd, is wel duidelijk. Inmiddels 40+ en een bak aan werkervaring bij o.a. ANWB, Audax Uitgeverij, Bijzonder Plekje en JES bv.

Door de lat hoog te leggen, professioneel te werken, altijd kritisch te zijn en vooral mezelf te blijven, ontving ik mooie reviews.

O ja, mijn naam is Irene Lodewick. Daarnaast ben ik happy getrouwd met Paul Ticheler, moeder van twee sportieve gasten en groot liefhebber van yoga, buiten zijn en van mijn hond. Volledig is mijn naam Irene Ticheler-Lodewick.

Het is mijn missie om een doeltreffend te schrijven, communiceren en organiseren.