com·mu·ni·ca·tie; het uitwisselen van informatie met woorden

Door m’n sterke inlevingsvermogen krijg ik vaak terug dat ik me zo goed verplaats in de belangen, wensen en behoeften van een doelgroep. Regelmatig hoor ik ‘jij zegt precies het juiste zodat ik mij beter voel of inspiratie krijg’. Deze eigenschap is mijn troef: ik voel, ik schrijf, ik produceer wervende teksten waardoor de lezer blijft én over gaat tot actie.

Heldere communicatie, doelen halen en anderen helpen bij het vermarkten van een goed product of het overbrengen van een relevante boodschap: dat is wat ik doe. Dit samen met een flinke dosis doorzettingsvermogen en een proactieve houding maakt mij dé communicatie specialist met veel ervaring op het gebied van aanpak laaggeletterdheid.

Taal is alles

Goede communicatie is de basis voor het succes met iedere ondernemer, ieder project. Het belang van taal is bijna onbeschrijflijk. Taal en dus communicatie is dé kans om te groeien want:

  • een treffende opmerking geeft je inspiratie,
  • van een goed gesprek krijg je inzichten en kom je verder,
  • een sterke quote slaat de spijker op zijn kop,
  • en een wervende tekst zet je doelgroep aan tot actie.

Zoeken naar de juiste woorden is soms echt een ding. Ieder z’n vak. Van makkelijke zinnen en eenvoudige taal, daar smul ik! Jouw verhaal goed op papier krijgen, vind ik het leukste wat er is. 

Missie

Dat ik van heldere communicatie houd, is wel duidelijk. Inmiddels 40+ en een bak aan werkervaring.
En sinds 2018 als zelfstandig ondernemer. Waarom? Omdat ik van mijn vrijheid houd, omdat ik als zelfstandige de frisse, kritische blik van buitenaf ben, omdat ik graag werk voor een gevarieerde club opdrachtgevers en omdat ik mezelf wil blijven uitdagen en ontwikkelen. Kijk op LinkedIn voor een compleet overzicht. Door de lat hoog te leggen, professioneel te werken, altijd kritisch te zijn en vooral mezelf te blijven, ontving ik mooie reviews

O ja, mijn naam is Irene Lodewick. Daarnaast ben ik happy getrouwd met Paul Ticheler, moeder van twee sportieve gasten en groot liefhebber van yoga, actief en buiten zijn en van mijn hond. Volledig is mijn naam Irene Ticheler-Lodewick.

Het is mijn missie om eenvoudig en doeltreffend te communiceren.