Hoi, ik ben Irene

Dankzij mijn sterk ontwikkelde inlevingsvermogen krijg ik vaak terug dat ik me zo goed verplaats in de belangen, wensen en behoeften van een ander. Regelmatig hoor ik ‘jij zegt precies het juiste zodat ik mij beter voel of inspiratie krijg, verder kan’. Deze eigenschap is mijn troef: ik stimuleer. En ik ben altijd bezig met vooruitgang en ontwikkeling. Iets met paplepel en normen en waarden? 

Heldere communicatie, doelen halen en anderen verder helpen: dat is wat ik doe. Dit samen met mijn proactieve houding maakt me interessant voor netwerken, gemeenten en organisaties met maatschappelijk belang.

Com·mu·ni·ca·tie

Com·mu·ni·ca·tie, het betekent ‘verbinding maken met behulp van woorden’. Dát is precies wat ik doe. Als tekstschrijver en als projectcoördinator op het gebied van communicatie, taal en basisvaardigheden.

Projectcoördinatie: inzetbaar in een ondersteunde rol binnen een organisatie met maatschappelijk belang.
Ik heb projectervaring met (het bevorderen van) samenwerking tussen gemeenten en organisaties met verschillende belangen.

Training: gespecialiseerd in de IDO basistraining voor bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers en het helpen van organisaties bij het schrijven van (overtuigende) teksten op B1-niveau.

Tekstschrijven en Eindredactie: Mijn pen is mijn kracht. Ik creëer heldere, informatieve en wervende content, bijvoorbeeld artikelen, storytelling, marketingmateriaal of interne communicatie. Mijn doel is ervoor te zorgen dat de boodschap bij de doelgroep binnenkomt.

Missie

Dat ik van heldere communicatie houd, is je inmiddels wel duidelijk. Inmiddels 45+ en een bak aan werkervaring. In 2023 bestond mijn communicatiebureau 5 jaar, een jubileum. Ik ben trots op mijn bedrijf en ontzettend blij dat ik me iedere dag weer mag inzetten voor dit mooie vak. De afgelopen jaren ontvang ik mooie reviews waar ik erg trots op ben.

O ja, mijn naam is Irene Lodewick. Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd met Paul Ticheler, moeder van twee sportieve studenten en groot liefhebber van actief/buiten zijn. Volledig is mijn naam Irene Ticheler-Lodewick.

Missie: ik ben ervan overtuigd dat taal de basis is van vooruitgang en van persoonlijke ontwikkeling.
Samen kunnen we de wereld makkelijker en toegankelijker maken voor iedereen. Daarom krijgt werk gerelateerd aan taal en een inclusieve samenleving voorrang bij mij.