Reviews

Als Taalnetwerkcoördinator is Irene de verbindende schakel in de regio West-Brabant. Ze doet dat met veel inzet, enthousiasme en flair. Zo bindt en verbindt zij partners op een prettige manier. 
Irene is duidelijk in haar communicatie, wat we afspreken en wat we van elkaar verwachten. Ze is prettig om mee samen te werken, heeft oog voor ieders belang en is zeer resultaatgericht!

Barbara Seelt

Gemeente Breda

Mede door Irene is Verliefd & Verloofd wederom een groot succes geworden! Dank voor al je inzet, medewerking, positieve energie en ondersteuning in alle opzichten.

Je bent een fijn en bijzonder mens, echt super. Bedankt!

Eddy Reynecke & Jildou Lindhout

Trouwbeurs Verliefd & Verloofd

Irene is een multi-talent, klantgericht en betrouwbaar. Echt een topper die professioneel te werk gaat.

Annemieke Vriends

Love and Marriage Beurs

Wat een topper! Irene is heerlijk zichzelf, professioneel, meelevend en denkt echt heel erg met haar klanten mee. Echt iemand waar je iets aan hebt!

Jasper Lensselink

Fotobelevenis.nl

Ik kan de ’tekstcheck’ zeker aanbevelen. Irene schreef nieuwe teksten, gaf tips over het menu op de website en adviseerde inzake het ontwerp. Dit kon mijn webbouwer eenvoudig implementeren. De website is nu veel overzichtelijker. 

Willem de Bruijn

Kampari

Als Irene ergens voor gaat, is 100% niet genoeg. Ze werkt doelgericht, accuraat, zelfstandig en gestructureerd. Irene zet net dat stapje extra, komt met eigen ideeën en denkt graag mee.

Marleen Brekelmans

Bijzonder Plekje

Zo blij met de nieuwe tekst, alle aanpassingen en tips. Je bent fantastisch: onwijs bedankt!

Jessika Holl

Het Paradepaardje

Irene has it all covered. When she works for you, you can stop worrying. We are very grateful to work with Irene!
She always gives us new insights, new idea’s & a really good laugh.
A real professional!

Karel Hulskers

Photographer

Bij Irene is altijd alles tot in de puntjes geregeld. Ze is professioneel, zeer betrokken en ze is zichzelf.

Margaretha Vlieghuis

Bruidsmode Charina

Ik heb daadwerkelijk genoten van Irenes tekst! Een heel leuk verhaal, vol praktische tips, dat vlot wegleest. Dit ziet er beloftevol uit voor de toekomst.

Jan H. Verbanck

Cascade Uitgeverij

Irene heeft een prettige persoonlijkheid, is doortastend, constructief, benaderbaar en betrokken met de klant als middelpunt. Mooi evenwicht.

Johan Bleijenburg

HKC Hony | Hony Bruidsmode

Irene heeft de gave om haar enthousiaste werklust en geestdrift over te brengen op iedereen. Zeer professioneel en menselijk gaat zij te werk.

Maria Wolters

FEM Weddingshop

Recent werk

Mijn huidige opdrachtgevers zijn o.a. Taalhuis en Gemeente Breda in de missie om laaggeletterden en minder digitaal vaardigen te bereiken, stimuleren en informeren. En tot voor corona schreef ik ook voor reismagazines, vakantieadressen, coaches, reisorganisaties, events en beurzen en andere ondernemers in de (t)rouw-, reis- en vrijetijdsbranche. Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op.